De ideale partner op het gebied van aandrijftechniek

Volg de SKF Webinars van Bruin Aandrijftechniek en verhoog uw kennis van lagertechniek. Klik op https://ter.li/rjgsrq en schrijf u in! | Ontwikkelingen rondom COVID-19: tot op heden beinvloed het Coronavirus de leveringen niet. Wij hebben de nodige maatregelen getroffen en volgen de instructies op van het RIVM.

Bewerkingscentrum Aandrijftechniek

Bruin Aandrijftechniek beschikt over een professioneel en zeer compleet uitgerust bewerkingscentrum, waar uw product op maat gemaakt wordt.

Onze machinepark bestaat uit:

  • 2 CNC draaibanken
  • Conventionele draaibank
  • Spiebanen pers tot 10 ton
  • Kolom boormachine en taparm voor tapgaten
  • Freesbank
  • Lintzaagmachine
  • Tandriemensnijmachine (Optibelt “Opticut”)
  • Tandriemlasmachine (Optibelt)

In ons bewerkingscentrum werken specialisten die zeer goed zijn opgeleid en met een schat aan ervaring!
Door ons zeer uitgebreide machinepark is het mogelijk onderdelen per stuk of in serie te bestellen. Ook kunt u uw hele jaar behoefte bij ons indelen.

Een greep uit onze mogelijkheden:

Wij kunnen kettingwielen, tandwielen, koppelingen, v-snaarschijven of tandriemschijven voorzien van maatboringen en vervaardigen volgens tekening.
Tevens is het mogelijk om assen, bussen, flensen, transportrollen volgens tekening te vervaardigen. Of het nu om staal, RVS of kunststof gaat, het materiaal is voor ons geen probleem.

Kettingen kunnen op lengte worden afgepast en kunnen ook worden voorzien van meenemers.

Wij kunnen tandriemen snijden en lassen. Met onze tandriemlas- en snij machine van Optibelt maken wij iedere gewenste breedte en lengte voor u, door middel van een vingerlas verbinding.

Door ons zeer uitgebreide machinepark is het mogelijk onderdelen per stuk of in serie te bestellen. Ook kunt u uw hele jaar behoefte bij ons indelen.

Tevens is het mogelijk om bij ons elektromotoren te laten afdichten naar IP56, totally closed not ventilated, of andere aanpassingen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij bieden u een passende oplossing.
Door onze ruime voorraden en ons eigen bewerkingscentrum, kunnen wij u snel van de juiste maatwerkoplossing voorzien.

U vraagt, wij draaien.

 

WP1 BussenWP4WP3

Bewerkingscentrum Hydrauliek

In onze goed uitgeruste hydrauliek bewerkingscentrum, maken wij hydrauliek slangen op de gewenste maat. Wij kunnen slangen persen tot en met 2 inch.

Door onze ruime voorraad en ons eigen bewerkingscentrum, kunnen wij u snel van de juiste maatwerkoplossing voorzien. Stilstand als gevolg van een storing wordt hierdoor tot een minimum beperkt.

Kleine aantallen kunnen direct geassembleerd worden, terwijl u wacht. Uiteraard kunnen wij ook grote series voor u maken. Ook deze kunnen wij vaak binnen 1 werkdag leveren.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de slangen te voorzien van een label met daarop bijvoorbeeld uw artikelnummer en de productiedatum.

In ons bewerkingscentrum werken zeer goed opgeleide en ervaren mensen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met een passend advies aan de juiste oplossing!