De ideale partner op het gebied van aandrijftechniek

Volg de SKF Webinars van Bruin Aandrijftechniek en verhoog uw kennis van lagertechniek. Klik op https://ter.li/rjgsrq en schrijf u in! | Ontwikkelingen rondom COVID-19: tot op heden beinvloed het Coronavirus de leveringen niet. Wij hebben de nodige maatregelen getroffen en volgen de instructies op van het RIVM.

Bruin Aandrijftechniek levert maatwerk vanuit de eigen professionele werkplaats. U vraagt, wij draaien!

Door onze brede kennis, grote voorraden, professionele werkplaats en eigen bezorgdienst, bieden wij een breed pakket en Just In Time leveringen aan.
Tandriemschijven, kettingwielen, V-snaarschijven, koppelingen, etc. kunnen wij volgens ieder gewenst model en uitvoering leveren.
Tandriemen worden gesneden en/of gelast op iedere gewenste breedte en/of lengte. Wij bieden ook tandriemen met oplage en meenemers aan voor transport.
Kettingen kunnen wij voor iedere gewenste toepassing aanbieden. Van onderhoudsvrij tot corrosiebestendige uitvoeringen, met of zonder meenemers in vele uitvoeringen.
Hydrauliek slangen maken wij voor u, volgens opgegeven of ingemeten lengte, met de koppelingen erop geperst.
Pneumatiek bieden wij aan voor iedere gewenste toepassing en cilinders op de gewenste slaglengtes.
Elektromotoren leveren wij uit voorraad in IP 54,55 en 56, met of zonder vertragingskast.

Heeft u een special nodig? Voor meer informatie vragen wij u contact op te nemen via 072-5646725 of via verkoop@bruinaandrijftechniek.nl